UPOTREBA  

KO KORISTI OKOVRATNE TRAKICE?

To su uglavnom kompanije čiji su vlasnici i direktori prepoznali da dobar imidž i profesionalnost firme čine i različiti detalji, a trakice su samo jedan od detalja koji povećavaju vrednost brenda.

Postoje, međutim, firme i delatnosti u kojima okovratne trakice imaju vrlo važnu ulogu. Svugde gde cirkuliše veći broj ljudi, gde je potrebno da se jasno razlikuje ko ima kakvu funkciju, kome se možemo obratiti bez neprijatnog lutanja, zapitkivanja i gubljenja vremena, promo trakice su gotovo neophodne. To najbolje znaju kompanije koje često organizuju razne događaje, festivale, seminare, prezentacije i konferencije.

Zbog praktične upotrebe (držači za ID kartice, mobilne telefone, ključeve, USB memorije i sl.) okovratne trakice može koristiti svako, a uz efektan dizajn, odštampan logotip ili brend, one postaju i odlično marketinško sredstvo.

  GDE SE PROMO TRAKICE KORISTE  

Ako organizujete neki veliki događaj, znate koliko je važno da sve funkcioniše kako treba. Vi brinete i o stvarima koje drugi ne vide, a koje su bitni faktori u sistemu dobro organizovanog događaja. Bezbednost i red su ključni elementi. Bilo da organizujete sajam, festival, konferenciju ili seminar, zbog velikog broja ljudi neophodno je lako i brzo identifikovanje učesnika, gostiju i osoblja. Ovde su promo trakice pravo rešenje: one već i na letimičan pogled u masi izdvajaju one koji ih nose, a akreditacije koje se mogu staviti na trake dodatno potvrđuju identifikaciju.

Ako trakice odšampate u boji prepoznatljivoj za vaš događaj ili na njih stavite vaš zaštitni znak, to će biti pun pogodak u brendiranju samog događaja i još jedan uspešan korak u vašem poslovanju.

FIRME, KOMPANIJE, PREDUZEĆA

Imate firmu koja je svakodnevno u neposrednom kontaktu sa velikim brojem stranaka?

Sigurno ne želite da vaši klijenti gube vreme i strpljenje tražeći od koga i kakvu informaciju mogu dobiti.
Svi vaši radnici mogu da imaju trakice za zaposlene i klijenti će uvek znati kome treba da se obrate.
Na okovratne trakice može se zakačiti ID kartica, a to olakšava identifikaciju zaposlenih, smanjuje vreme evidentiranja ulaska i izlaska radnika.

Ne zaboravite da svi vole male znake pažnje. Svako će se obradovati poklonu. Evo i još jedne dobre stvari koja može poboljšati vaše promovisanje: kao što smo već rekli, sa odštampanim logoom na trakici dobijate i odličan poklon za poslovne saradnike i klijente, jer svi vole praktične i efektne stvari, a to trakice svakako jesu.

Sada Već i sami vidite - promotivne okovratne trakice mogu naći dobru primenu gde god vaša kreativnost to zamisli. Ako znate njihove praktične pogodnosti i marketinške mogućnosti, sigurno Vam već pada na pamet hiljadu načina na koje ih možete primeniti u Vašem poslovanju.

Mi smo spremni da Vam u tome pomognemo.

Jednobojne trakice

Jednobojne trakica

Štampane trakice

Trakice odštampane u Vašim bojama i sa Vašim logoom

Custom trakice

Kreirajte trakice po Vašim zahtevima

Najnovije informacije

Poklon trakice možete koristiti za pakovanje Vaših poklona. Nova linija proizvodnje to omogućava.

  • Poklon trakice
  • Trakice za indetifikaciju
  • Reklamne trakice
  • Trakice za ključeve

Poslednje objavljeni snimak

Naši klijenti

Predstavništvo

Beograd, Sedište firme

Pančevački put 47, 11210, Beograd, Srbija
www.cardsprint.rs

Pančevo, Proizvodnja

Kudeljarski nasip prva 124g, 26000, Pančevo, Srbija
www.cardsprint.rs